HEARTFELT CENTRUM IDENTITY TRAINING

Cultuurcentrum Heartfelt opent haar deuren

Bussum, 2 oktober 2017 - Afgelopen zaterdag opende Cultuurcentrum Heartfelt haar deuren op de Vlietlaan 38. Dit kleinschalige cultuurcentrum biedt ruimte voor creatieve workshops, zoals moderne dans, intuïtief tekenen en muziektheater, maar ook liefhebbers van bijvoorbeeld yoga kunnen terecht voor lessen. Naast haar eigen dans- en theaterlessen moedigt Heartfelt ondernemers in de regio aan om creatieve ideeën en projecten binnen het cultuurcentrum tot bloei te laten komen.

Voor Sanne Hartveld, bedenkster en eigenaresse van Heartfelt, is het cultuurcentrum een droom die uitkomt: “Ik heb zelf ervaren wat de positieve kracht van kunst en cultuur is en wil zoveel mogelijk mensen hiervan laten proeven. De Kunstmarkt, Bussum Cultureel en Artes laten zien dat cultuur een belangrijke rol speelt in Bussum, maar een kleinschalig cultuurcentrum bestond nog niet. Heartfelt is een laagdrempelige plek waar iedereen welkom is en waar de ontwikkeling van creativiteit voorop staat. Mijn doel is om een broedplaats te worden voor projecten, die bewoners en ondernemers in de regio met elkaar verbinden.”

De eerste workshops starten deze week. Meer informatie over het rooster, de tarieven en verhuur van de ruimte vindt u op de website van Heartfelt.

 

https://gooisch.nieuws.nl/2017/10/05/cultuurcentrum-heartfelt-opent-bussum/

Recente projecten

Referenties