HEARTFELT CENTRUM IDENTITY TRAINING

Ruimte voor startende ondernemers

voor ZZ-pers en andere kleine startende organisaties en partijen

Tegenwoordig is ziekte, een fysieke klacht, overspannen zijn of een burn-out niet meer weg te denken op de werkvloer. Elk bedrijf heeft er wel iemand tussen zitten die zich niet op zijn plek voelt, en die tegen vervelende knelpunten in zijn privéleven aanloopt. Het kan ook zijn dat hij/zij niet meer begrijpt wie hij/zij is en wat hij/zij nog meer kan.

Voorbeelden hiervan zijn: Gevangen in een kooitje, werk dat voelt als verplichting, werk dat steeds zwaarder wordt om nog vol te kunnen houden. En daar heeft Heartfelt iets op gevonden: Core-identity. Dit is een workshop om jezelf te leren kennen, om jezelf te ontwikkelen en om je met een aantal vragen even dichter bij jezelf te komen... Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? en hoe bereik ik dat.

 

'Op een creatieve wijze zorgt Sanne ervoor dat je in één workshopsessie meer zicht krijgt op de passies die je hebt, de doelen die je zou willen bereiken en hoe je weer in balans komt of in balans kan blijven. Het is een fijne methodiek die ervoor zorgt dat jouw core identity naar voren komt en je sterker in je schoenen doet staan. Fijne, leerzame ervaring.' - BrugZit 

 

Recente projecten

Referenties