CORE-IDentity BUSINESS-IDentity

Heartfelt

Emotional Intelligence Consultancy

Heartfelt is opgericht in 2012 door Sanne Hartveld. "Toen wist ik wat ik wilde, toen wist ik wat mijn droom was, maar ik had geen flauw idee dat dit nog maar het begin was van een lange reis die jaren zou gaan duren.."

Met diploma's voor theatermaken, regie, interieur en beweging kon ik alle kanten op. Maar de psychologie achter de mens, wetenschap en de onuitputtende kracht om verhalen te vertellen en te schrijven bleven me kriebelen en enthousiasmeren. Daar lag mijn passie, dat was iets bijzonders en daar wilde ik meer over weten.

En zoals ieder zijn eigen verhaal schrijft. Zijn zoektocht heeft en zijn ontdekking doet. Zo schreef ik de mijne. Het werd een lange weg en een bizar verhaal, van vallen en opstaan maar ik bleef geloven en moed houden om dit verhaal rond te maken. En om alles uit te leggen en je inzichten te geven heb ik zelf een programma ontwikkeld van 7lessen om je mee te nemen door het hele verhaal heen. En om je mee te laten kijken zodat je het mag gaan begrijpen.

Dat doe ik met workshops en intensieve trainingen om je inzicht te geven over jezelf en te werken naar een balans in lichaam en geest. Door middel van creativiteit, spel, lessen over keuzes en doelen als prioriteit, wil ik laten zien hoe je weet wie je bent. Hoe meer balans hoe zekerder je vanzelf wordt, hoe je je fitter voelt en hoe je steviger in je schoenen staat. Met deze training kun je in 6 stappen werken naar een goede balans.

Zo neem ik je mee op ontdekkingsreis naar je kern, om je van je schillen te ontdoen en aan je eigenwaarde te werken. Met als doel dat je weer open kan gaan staan voor alles om je heen en de moed vindt om weer in jezelf te geloven.

En als je dat al gedaan hebt en je je balans hebt en op zoek bent naar een baan die je gelukkig kan maken, of een eigen bedrijf als zzper hebt of als kleine mkber wilt starten. Dan kan ik je ook vertellen hoe ik het deed, en nog steeds doe. Maar geloof me, dat is een andere manier dan dat je gewend bent. Je krijgt namelijk een raadsel om op te lossen, want ik ben namelijk dol op spelletjes. En in deze 7 workshops zitten sleutels verstopt.

 

Wil je ook met HEARTFELT samenwerken? Schrijf dan een persoonlijke e-mail of neem contact met me op, Ik sta altijd open voor een goed gesprek!

Recente projecten

CHARLIE
IDENTITY
HEARTFELT

Referenties

’’ Om mensen aan een goede baan te helpen moeten ze gemotiveerd zijn, om zo niet kort na hun start alweer ontslag te nemen. Hiervoor zorgt Sanne. ‘’Ik ga met de mensen 1 op 1 gesprekken aan om te kijken naar karaktereigenschappen en wat hun vaardigheden zijn om geld te verdienen. Hierdoor komen we achter verborgen talenten, waardoor ze weten wat ze willen en dus gelukkig worden van hun baan.’’ Regenboogkerk Hilversum
WORKSHOPS Sanne Hartvelt is gestart met workshops voor de werkzoekenden. ,,We gaan op zoek naar ieders kwaliteiten en competenties. Wie ben je, wat kan je, wat wil je en waar ben je goed in? Daarnaast gaan we aan de slag met de knelpunten, zodat de balans wordt gevonden. Zo komen de werkzoekenden tot eigen inzichten en kunnen ze gerichter zoeken. Als je in jezelf gelooft straal je dat uit." 50togo
luister fragment radio NH Gooi